Fòrum Hipàtia: principals conclusions

By , 29 julio, 2022

Com sabeu, el passat 21 de juny es va celebrar reunió del Fòrum Hipàtia.

Adjuntem un breu informe sobre el Fòrum Hipàtia, que vam presentar durant la reunió. A l’última pàgina hi trobareu un DAFO que vam treballar durant la mateixa.

La principal conclusió de la reunió va ser que el Fòrum Hipàtia porta a terme un paper filosòfic i ideològic molt important, i que per tant hi ha una ferma voluntat per part de les associacions de continuar.

Les principals propostes de la reunió van ser:

  • Reeditar el compromís de les associacions integrants. Es farà al mes de setembre mitjançant un formulari online, on es recolliran els 5 o 6 punts que impliquen l’adhesió al Fòrum Hipàtia. Entre ells, el més important és la subscripció del manifest, com a punt d’unió de totes les associacions. Aquesta acció podrà servir per fer una campanya de captació de noves associacions.
  • Coordinar les agendes de les associacions integrants del Fòrum Hipàtia durant el mes de març, per no solapar esdeveniments importants (per exemple, aquest serà un dels punts que s’inclouran en el formulari del compromís).
  • Millorar la comunicació horitzontal (entre associacions, lligat al punt anterior) i vertical (en el si de cada associació, per tal de donar més difusió a les activitats del Fòrum Hipàtia).
  • Conveniència de fer focus i no dispersar-se tant, buscar més eficiència i impacte. Una idea va ser aprofitar la plataforma d’El Crit i fer una manifestació virtual en paral·lel.
  • Tornar a aprofitar el manifest del Fòrum Hipàtia.